UPS-uri noi si second hand

 • 5 lucruri la care trebuie să fim atenți la alegerea unui UPS!

  UPSCu toții știm deja că electricitatea poate fi imprevizibilă. Orice defect mic într-un transformator poate provoca o întrerupere sau o creștere suficient de puternică pentru a distruge produsele electornice de acasă. Panele în curent nu sunt foarte dese dar pot provoca daune foarte mari, tocmai de aceea este recomandabil să ne pregătim și să știm cum să ne protejăm produsele electronice. Ne vom axa în acest articol la UPS-uri, care ne ajută în protejarea PC-ului nostru.

  Aceste unități de dimensiuni destul de mari, combină un protector la schimbările de tensiune (supratensiune sau pană de curent) de înaltă calitate cu o baterie de rezervă care va menține în funcțiune produsele electronice.

  Totuși înainte de a face saltul la cumpărarea unui UPS propriu, ar fi câteva detalii la care trebuie să fim atenți. Continue reading

 • Notiuni de baza: la ce sa fim atenti cand alegem un UPS

  UPS Effekta de tip MKDCand alegem un UPS trebuie sa fim atenti la mai multi factori. Functie de numarul, puterea si tipul consumatorilor ce dorim sa protejam, urmeaza sa acordam atentie tipului, puterii si autonomiei UPS-ului de cumparat, acestea fiind cele mai importante aspecte de luat in considerare la achizitionarea unui UPS.

  Continue reading

 • Categorizarea UPS-urilor

  Functie de constructia lor exista mai multe tipuri de UPS, cele mai raspandite sunt:

  - off-line

  - line-interactive

  o cu iesire sinus modificat

  o cu iesire sinusoidala

  - on-line - dubla conversie

  Continue reading

 • Despre UPS-uri

  UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) sunt  surse neintreruptibile de putere. Se utilizeaza in domeniul electro-alimentarii de siguranta, pentru protejarea echipamentelor esentiale de perturbatiile retelei de alimentare si de intreruperi de tensiune. Ups-urile se conecteaza intre reteaua de alimentare si consumatori (calculatoare, monitoare, aplicatii industriale ...etc.). Constituie un element esential in sisteme, deoarece pot preveni pierderile de date si defectarea consumatorilor sensibili la fluctuatii de tensiune si de frecventa respectiv varfuri si socuri de curent. UPS-urile contin acumulatori de energie (baterii), astfel la intreruperea tensiunii de alimenatare UPS-ul poate furniza energie consumatorilor conectati pana la descarcarea lor. In acest fel consumatorii vor fi alimentati fara intrerupere, caderea de tensiune neafectand alimentarea lor. Continue reading

4 Articol(e)

Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc