Lenovo IdeaTab A2109

Lenovo IdeaTab A2109Lenovo este o firma din China, insa nu una oarecare, caci putini stiu ca in 2005 aceasta a achizitionat divizia de PC-uri a companiei IBM. Prin urmare chiar daca nu discutam de produse  high-end, avem de ales dintr-o gama de produse care raman la raport pret - calitate in topul preferintelor multor cumparatori din Europa. Tableta Lenovo IdeaTab A2109 nu face nici ea exceptie de la regula, iar daca nu alergi dupa finisaje de top, te multumesti cu un design modern si performante medii, o poti alege cu incredere.Ecranul de 9 inch, cu rezolutia de 1280 x 800 pixeli este ideal pentru navigarea pe internet sau pentru vizionarea de clipuri si filme stocate pe cei 16 GB de memorie disponibili, care poate fi marita cu ajutorul unui card MicroSD ce poate suplimenta capacitatea de stocare cu inca 32 de GB. La performantele tabletei Lenovo IdeaTab A2109 contribuie si procesorul Nvidia Tegra 3 cu 4 nuclee, tactat la 1,2 GHz. Poti incarca pe ea inclusiv aplicatii Office, nu te va dezamagi. Sistemul de operare Android, versiunea 4.0 isi face treaba excelent.

Daca vrei sa faci poze, cele doua camere, una frontala de 1,3 MP, excelenta pentru moda selfie si cea principala de 3 MP iti stau la dispozitie. Iar daca filmezi, sunetul este excelent datorita boxelor stereo incorporate. Conectivitatea este asigurata de doua porturi, unul Micro USB si unul Micro-HDMI. Pentru a te conecta la internet dispui de un conector Wireless cu tehnologie WLAN b/g/n, iar pentru a te conecta cu alte dispozitive ce le ai in posesie poti folosi si conexiunea Bluetooth 3.0.

Acumulatorul de 6000 mAh Li-Pol asigura o autonomie multumitoare, chiar si atunci cand te joci stand conectat in acelasi timp la internet. Cu o greutate de numai 570 grame, tableta Lenovo IdeaTab A2109 isi face treaba indiferent ca esti in concediu sau te afli la birou. Concluzia este una singura, daca iti doresti o tableta mai buna decat Nexus 7 dar la un pret mai mic decat Note 10.1, cu display de fix 9 inch, rezolutie de 1280x800 pixeli si suprafata capacitiva in patru puncte, alege varianta IdeaTab A2109, ce rezista pe o piata concurentiala inca din 2012.

Lasa un raspuns
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc