Calculatoare second hand

 • Întroducere în răcirea cu apă

  A venit vara și a venit în forță, iar - pe lângă destinațiile de vacanță - răcirea optimă a calculatoarelor a devenit peste noapte o temă … arzătoare.  Cu prilejul acestei creșteri bruște a temperaturii vrem să explorăm subiectul răcirii, mai exact cea cu apă sau lichid, un laitmotiv al acestui sezon pentru cei care lucrează sau aleg distracția pe calculator. Continue reading

 • Sursa de alimentare - sfaturi de cumpărare

  Dorim să vă oferim câteva sfaturi pentru achiziția sursei de alimentare (PSU - Power Supply Unit) deoarece lumea acestora poate fi foarte confuză uneori. Acest scurt ghid vă va familiariza cu elementele de bază ca să puteți alege întotdeauna ce este mai bun pentru PC-ul dvs.

  Continue reading

 • Laptop sau calculator - cum să alegi mai ușor?

  De mai mult de un deceniu vânzările laptopurilor au surclasat vânzările calculatorilor, în 2018 vânzările mondiale ale laptopurilor fiind de 162 milioane de unități, pe lângă doar 94 milioane de unități de desktopuri vândute. Diferența este așteptată să crească în continuare, însă acest fapt nu înseamnă că calculatoarele reprezintă o ”rasă” pe cale de dispariție, ba mai mult: deseori, acestea din urmă reprezintă alegerea ideală

  Continue reading

 • Cele mai frecvente probleme de gaming

  Jocul pe PC oferă o libertate mult mai mare decât jocul pe o consolă, însă dat fiind faptul că este un sistem mai complex, de multe ori apar glitch-uri grafice sau probleme de performanță. Majoritatea cad în câteva categorii generale, iar în acest articol vom încerca să vă ajutăm cum să rezolvați cele mai frecvente probleme întâlnite în timpul jocului. Continue reading

 • Happy Birthday Pac-Man

  pacman-logoPe data de 22 Mai 1980 s-a lansat jocul Pac-Man, inițial în Japonia sub numele de PUCKMAN, fiind în acea eră un joc de tip ”arcade”, după care a fost introdus și pe piața Americană în Octombrie, același an. Continue reading

 • CPU Socket – detalii și explicații

  Dacă ai avut de-a face din când în când cu calculatoare, atunci probabil ai auzit și de socket (sau soclu, mai pe românește). Soclul este partea procesorului pe care multă lume o ignoră pentru că are un impact funcțional mai puțin evident. De ce ar trebui totuși să-i dăm atenție mai mare?

  Continue reading

 • 5 Procese în Task Manager pe care să nu le închizi niciodată!

  Ai căutat vreodată în Windows Task Manager și te-ai întrebat oare ce folos au toate intrările de acolo? Ce reprezintă aplicațiile și pentru ce sunt necesare procesele de acolo? Ce s-ar întâmpla dacă ai închide din acele procese? Vom aminti în cele ce urmează câteva dintre procesele din Task Manager pe care nu ar trebui să le închizi niciodată.

  Continue reading

 • 7 PAȘI DE URMĂRIT PENTRU O SIGURANȚĂ SPORITĂ ÎN MEDIUL ONLINE!

  Securitatea de multe ori se simte a fi o sarcină descurajantă...cine are așa mult timp să verifice constant conturile sale sau să fie atent mereu la ce se întâmplă pe calculatorul sau telefonul său. Adevărul este însă că siguranța este un lucru foarte important și merită o atenție sporită. Nu trebuie să te sperii însă, există câteva verificări importante pe care le poți efectua în câteva minute și astfel îți vei asigura o viață online mult mai sigură.

  Îți prezentăm în cele ce urmează o listă cu cele mai importante lucruri la care trebuie să fii atent.

  Continue reading

 • PLACA DE BAZĂ - SCURT GHID

  PlacPlaci de bazaa de bază este chiar cea mai importantă componentă a unui calculator, tocmai de aceea este foarte importantă cunoașterea ei. Pentru a înțelege cum funcționează, este important să cunoaștem componentele și funcționalitățile acestora. Având așa multe componente ar fi destul de greu să înțelegi în detaliu fiecare părticică a ei, tocmai din acest motiv vom încerca în cele ce urmează să creăm un scurt ghid care te va ajuta.

  Continue reading

 • 7 PAȘI CUM SĂ-ȚI CUREȚI CALCULATORUL!

  Cu trecerea timpului fiecare calculator se încetinește. Hardware-ul vechi poate cauza acest lucru însă de cele mai multe ori întreținerea necorespunzătoare a sistemului de operare este cauza principală.

  Dacă ai instalat vreodată un Windows, cu siguranță vei înțelege despre ce vorbim. Curățând tot junk-ul de pe calculator și o repornire accelerează instant calculatorul.

  Stai liniștit însă, nu trebuie să faci pași drastici pentru ajunge la o funcționare mai bună, îți prezentăm 7 pași simpli cum să-ți întreții corect calculatorul.

  Continue reading

Articolele de la 1 la 10 dintr-un total de 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Abonează-te la newsletter!
Fii la curent cu promoțiile noastre!
Nu, mulțumesc