Acțiune

BENQ BL2201, 22" LED, 1680 x 1050, 16:10, displayport, alb, monitor refurbished

SKU
9046
Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar produsele din categoria refurbished pot diferi ușor de imagini, datorită diversității caracteristicilor sau a configurațiilor.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 1 an.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
BENQ BL2201, 22
BENQ BL2201, 22" LED, 1680 x 1050, 16:10, displayport, alb, monitor refurbished

Detalii

Nivel ridicat de Confort şi Productivitate

Indiferent că este vorba de designul ergonomic pentru confort în utilizare, sau de eficientizarea costurilor, sau de argumentele ecologice sau de plăcerea suplimentară generată de utilizarea unor tehnologii video pentru o experienta vizuala exceptionala, BL2201 reprezintă soluţia perfectă pentru a indeplini așteptările Dvs.

 

Expert de talie mondială în monitoare LED

BenQ – lider necontestat între mărcile de monitoare LED – a găsit soluţia câştigătoare pentru ideile Dvs. de afaceri sub forma a 4 particularităţi – Ergonomie, Economie de Energie, Caracter Ecologic şi Entertainment.

 

Sistem Ultra-Flexibil de Reglaj pe Înălţime (HAS) 
  
Reglaţi înălţimea, gradul de înclinare, gradul de rotire a monitorului pentru a se adapta perfect nevoilor individuale. Sistemul Ultra-Flexibil de Reglaj pe Înălţime (HAS) BenQ asigură modalităţi multiple de reglaj a monitorului pentru a se adapta staturii fiecărui utilizator şi pentru a corespunde fiecărei situaţii particulare de lucru.

 

Senzor Automat de Protejare a Ochilor
  
Un ecran excesiv de luminos sau de întunecat oboseşte ochii. Prin intermediul acestui dispozitiv, se detectează în mod automat gradul de luminozitate al încăperii care este corelat cu gradul de luminozitate al monitorului pentru a se asigura nivelul optim de claritate şi confort pentru ochi pe durata întregii zile – reducându-se eficient oboseala ochilor astfel încât să vă puteţi îmbunătăţi eficienţa şi rezultatele muncii! 

 

Ecran Anti-Reflexie
  
Un ecran care reflectă lumina – indiferent dacă reflexia este produsă de o sursă directă sau reflectată de lumină – reprezintă o problemă pentru utilizatorii care îşi desfăşoară activitatea fie la birou fie acasă, împiedicându-i să vizualizeze clar informaţiile pe ecran şi obosindu-le ochii. Monitorul BL2201 cu tehnologie LED de la BenQ este dotat cu ecran anti-reflexie, cu finisaj mat, pentru a menţine gradul de reflexie a luminii la un nivel minim, astfel încât utilizatorii să-şi poată îndeplini cu eficienţă maximă activităţile profesionale zilnice – fără a mai trebui să depună un efort suplimentar pentru vizualizarea informaţiilor de pe ecran! 

Specificații tehnice

Caracteristici generale

Manufacturer
BENQ
Model
BL2201
Grupa Produs
monitor refurbished

Ecran

Diagonala Display
22 inch / 56 cm
Tip Display
LED
Rezolutie
1680 x 1050
Raport Aspect
16:10
Timp Raspuns
5ms
Contrast
1000:1
Contrast Dinamic
12.000.000:1
Nr. Culori
16.7 milioane
Intensitatea Luminoasa
250 cd/m2
Dimensiune Punct
0.282mm
Unghi maxim vizibilitate orizontala/verticala
170 / 160

Altele

Boxe Integrate
Cu boxe integrate
Informatii suplimentare
  • Stand pivotant, rotativ si cu inaltime ajustabila
Dimensiuni
  • Dimensiuni cu stand restrans: 429.9 x 516.7 x 222.6 mm (Inaltime x Latime x Adancime)
  • Dimensiuni cu standul extins: 559.9 x 516.7 x 222.6 mm (Inaltime x Latime x Adancime)
  • greutate: 6.1 kg
Montabil pe Perete (VESA)
Yes
Consum
35W

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.