Acțiune

Adaptor PCI-Express x1 Wireless N TP-Link TL-WN881ND - 300Mbps

SKU
3931
Fotografiile au un caracter informativ și pot diferi ușor de produsul cumpărat. Vezi specificațiile pentru informare completă.
Lei în contul tău de loialitate.

Stoc epuizat

Garanție: 2 ani.
Deschidere colet la livrare.
Ai o întrebare despre acest produs?
Adaptor PCI-Express x1 Wireless N TP-Link TL-WN881ND - 300Mbps
Adaptor PCI-Express x1 Wireless N TP-Link TL-WN881ND - 300Mbps

Detalii

TL-WN881ND este un adaptor PCI Express 2.0(x1) wireless N care vă permite să conectaţi un computer desktop la o reţea wireless, şi să accesaţi Internetul printr-o conexiune de mare viteză. Compatibil cu IEEE 802.11n, TL-WN881ND suportă o viteză de transfer de până la 300Mbps, potrivită pentru jocuri online sau chiar pentru streaming video HD.

Wireless N - Viteză şi acoperire

Tehnologia MIMO (multiple input, multiple output) oferă capabilităţi de atenuare a pierderii de date pe distanţe lungi şi la traversarea unor obstacole în birouri mici sau apartamente cu suprafaţă mare, chiar şi în clădiri cu structură din beton armat. În plus, veţi putea detecta reţeaua wireless în conexiuni pe distanţe extinse, acolo unde produsele 11g convenţionale nu permit acest lucru!

Tehnologie CCA - Semnal wireless stabil

Tehnologia CCA™ (Clear Channel Assessment) evită în mod automat conflictele de canal prin selectarea canalelor disponibile, şi asimilează avantajele caracteristicii de channel binding, amplificând performanţele conexiunii wireless.

Criptare WPA / WPA2 - Securitate avansată

Standardele de criptare WPA / WPA2 vă asigură o conexiune  fără intruși.

Instalare Ușoară

TL-WN881ND conţine un CD cu instrumente care oferă asistenţă pentru finalizarea instalării software şi configurarea setărilor de reţea, inclusiv setări de securitate şi a conexiunii wireless, în mod convenabil pentru utilizatori, chiar şi pentru cei începători.

Specificații tehnice

Caracteristici Generale

Manufacturer
TP-LINK
Model
TL-WN881ND
Interfata
PCI-e x1
Rata de Semnal Wireless
300 Mbps
Frecventa wireless
2.4GHz: pana la 300Mbps
Tip Antena
externa

Altele

Standarde si Protocoale Wireless
IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Securitate wireless
Support 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK

Cumpără în rate

Folosește unul dintre cardurile de cumpărături listate mai jos, și poți cumpăra acest produs și cu plata în rate fără dobândă până la 6 luni! Folosește calculatorul de rate pentru a vedea rata lunară a produsului, după care la finalizarea comenzii vei putea alege numărul de rate dorită, respectiv metoda de plată respectivă.

  • Card Credit BRD Bank
  • Card Avantaj
  • Card Credit Star Card BT
  • Card Credit Alpha Bank
Calculator de rate
Rata pe luna: lei
*Calculul ratei lunare are caracter informativ.