Comanda telefonica
COMANDA TELEFONIC
0265-250.575
0733-103.628

Programul Euro 200

 

Acest program este initiat si finantat de Ministerul Educatiei si Invatamantului si este destinat elevilor si studentilor care au o sursa de venit scazut si nu-si permit achizitionarea unui calculator. Pe pagina Ministerului amintit este publicata lista elevilor eligibili, care au depus cerere si au fost acceptati sa participe in acest an in programul EURO200. Aceste persoane vor primi cupoane valorice de 200 Euro, si pot cumpara din magazinele acceptate in acest program calculatoare si monitoare care indeplinesc criteriile de performanta impuse de normele acestui program. PcHouse participa in programul EURO 200 iar colegii nostrii s-au dovedit in anii precedenti a fi de mare ajutor in intocmirea dosarelor si servirea persoanelor interesate.
In acest an ti-am pregatit un sistem cu o configuratie puternica si vei primi si un super cadou: TABLETA DUAL CORE in valoare de 229Lei

 

Calculator Euro 200

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Produsul actual poate diferi ușor de produsul din poză.

 

Sistem Euro 200: Calculator cu Linux + Monitor 17'' + Tastatura + Mouse + CADOU TABLETA

Toate acestea pentru un cupon de 200 EURO !

 

Acte necesare pentru intocmirea dosarului Euro 200

- Bon valoric 200 Euro

- Buletin tutore

- Certificat de nastere al elevului / studentului

 

Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi: 

PCHOUSE - Tel: 0265-250.575, 0733-103.628 sau prin email: sales@pchouse.ro, sau la adresa: Târgu Mureș, str. Aurel Filimon nr. 6 (pregătește-ți  cuponul de 200 Euro, buletinul și certificatul de naștere al minorului) și poți avea un calculator performant, echipat cu un monitor, accesorii și o TABLETA DUAL CORE CADOU! Termen de garanție până la 5 ani!

 

LIVRĂM ÎN TOATĂ ȚARA!

INFO
Bine de stiut
  • - Preturile afisate contin TVA
  • - Pozele produselor reconditionate
  • sunt reale, facute de PcHouse
  • - Cumpara ca utilizator inregistrat si acumulezi in contul tau de loialitate bani pentru urmatoarele achizitii
  • - Alege plata on-line cu cardul, securizat de MobilPay, comod!
Plata on-line Visa Mastercard
Windows 8.1
Vesti bune celor care vor sa fie la zi cu sistemul de operare: Avem cel mai ieftin Windows 8.1! ...si avem motive sa credem ca Windows 10 va fi gratis celor care vor avea Windows 7 sau 8.1 cumparat in momentul lansarii.  
Second hand
Multiplan Electronics este importator direct de calculatoare second hand si alte tipuri de tehnica de calcul sh. Prin procesele noastre certificate ISO9001, ISO14001 si ISO27001 calculatoarele second hand se reconditioneaza dupa criterii severe: deprafuire, testare, reparare