(+4)0265-250.575 | CONTACT

Livrare

După fiecare comandă plasată, vei fi contactat de către departamentul de logistică PC House pentru confirmarea comenzii și modalității de livrare și plată. 

Fan CurierDacă la plasarea comenzii ai ales livrare prin curier, comanda ta va fi livrată implicit prin firma de curierat FAN CURIER. În cazul în care dorești livrarea cu un alt curier, te rugăm să specifici acest lucru în secțiunea "Comentarii comanda" sau prin telefon. Ficare colet trimis prin FAN CURIER este expediat cu opțiunea "Deschidere la Livrare"! Pentru mai multe detalii, vizitează pagina dedicată "FAN CURIER "Check on Delivery".

Costul livrării este de 24 Lei, inclusiv TVA. În cazul în care comanda ta depășește 199 lei, transportul va fi GRATUIT! Această promoție include livrarea pe întreg teritoriul țării, indiferent de localitate. 

AtentieAtenție! PC House livrează doar pe teritoriul României!

Comenzile plasate pe site-ul nostru până la ora 13.00 vor fi expediate în ziua respectivă (de luni până vineri) și vei primi coletul în 24 de ore. Dacă comanda ta vine după ora 13.00, se procesează și se expediază în ziua următoare, adică vei primi coletul în 48 de ore de la înregistrarea comenzii.

PC House nu poate, și nu își asumă responsabilitatea întârzierilor cauzate de către curier sau alte forțe externe. Integritatea coletelor trimise prin curierat este responsabilitatea firmei de transport!

Dacă ai o problemă cu o livrare, te rugăm să ne contactezi!

În momentul în care predăm coletul tău la curier, vei fi anunțat prin e-mail, prin care îți punem la dispoziție și un număr AWB. Prin acest număr AWB vei putea urmări coletul tău, de pe pagina AWB Tracking FAN CURIER. Introdu AWB-ul primit prin e-mail în prima rubrică, apasă pe Enter sau click pe butonul "Caută" pentru a vedea unde este exact coletul tău!

AWB Tracking

În cazul în care ai ales "Preluare din Showroom" când ai plasat comanda, te rugăm să te deplasezi la magazinul nostru, situat pe str. Aurel Filimon nr. 6, Tg-Mureș, Jud. Mureș. Pentru harta Google și alte informații despre Showroom te rugăm să vizitezi pagina noastră de contact!

Dacă dorești să trimiți înapoi un produs aflat in garanție, transportul va fi suportat de către PC House! În cazul denunțării contractului la distanță în termen de 14 zile, costul transportului returnării produsului cade în sarcina cumpărătorului!

Dacă nu ai găsit răspuns la întrebarea ta aici, contactează-ne prin telefon (0265-250.575, 0733-103.628), e-mail (sales @ pchouse.ro), formularul de contact: http://www.pchouse.ro/contacts, sau adresează-ne întrebarea printr-un mesaj pe Facebook: https://www.facebook.com/PcHouse.Ro