(+4)0265-250.575 | CONTACT

Partener Microsoft Authorized Refurbisher

Microsoft Authorized Refurbisher Premiul I. - Microsoft MAR Summit New York - 2016

Multiplan Electronics - partener MAR Microsoft

 

Update: Din 1 Noiembrie 2016 Microsoft a retras din programul MAR sistemele de operare Microsoft Windows 7 și 8.1 (și toate variantele acestora). Începând din data aminitită, PC House comercializează în calitate de partener MAR Microsoft doar licențe Microsoft Windows 10 Home și Pro. 

Update: Din Decembrie 2013 Microsoft a retras din programul MAR suportul DVD, însemnând ca partenerii nu mai pot comanda DVD-uri originale cu Windows. Această soluție și pânp la data respectivă era optională. Deoarece clientului trebuie oferită o soluție recovery, calculatoarele livrate sunt preinstalate cu partiție recovery. Multiplan Electronics va livra calculatoarele comandate pe lângă partiția recovery împreună cu DVD original până la epuizarea acestui stoc. Vă recomandăm  să creați un "System Repair Disc" cu ajutorul funcției regăsite în Microsoft Windows 10. 

 

Din Septembrie 2011 Multiplan Electronics a devenit partener MAR MICROSOFT (Microsoft Authorized Refurbisher). În acest program pot participa doar firme care vând lunar cel putin 1000 de calculatoare cu licență Windows. Verifică în centrul de parteneri Microsoft.

În cadrul acestui program avem posibilitatea de a-ți oferi calculatoare recondiționate cu licențe Windows 10 preinstalate la prețuri incredibil de mici. Fiecare calculator, laptop sau server comandat cu licență este livrat cu sistemul de operare preinstalat, astfel beneficiați de următoarele avantaje :

  • nu se mai pierde timp cu instalarea sistemului de operare
  • nu se mai pierde timp cu căutarea driverelor potrivite
  • suport online și update-uri fără a mai fi nevoie de crack-uri, șmecherii , etc..
  • achiziționezi calculator cu Windows preinstalat ORIGINAL/GENUINE la prețuri atrăgătoare

Programul este destinat pentru calculatoare recondiționate / second-hand / refurbished, dar este aplicabil și pentru laptop-uri și servere second hand.

Aflați mai multe detalii, prețuri aici : Calculatoare cu licenta Windows preinstalat

In 2016 am luat Premiul I. pentru cele mai multe calculatoare recondiționate vândute cu Windows refurbished din regiunea Central and Eastern Europe.