(+4)0265-250.575 | CONTACT

Despre noi

PC HOUSE

Multiplan Electronics - PC House - este Importator și Distribuitor produse tehnică de calcul noi și recondiționate.
O echipă de peste 70 de persoane lucrează pentru a vă oferi calitatea cu care s-au obișnuit  clienții noștri în ultimii 22 de ani. Recondiționăm și distribuim calculatoare second hand - refurbished, monitoare LCD și LED, laptopuri/notebookuri, imprimante, servere, surse neîntreruptibile UPS, workstation, servere, consumabile, accesorii.

Vizitează-ne și pe Youtube:

 

 

Avantajele produselor recondiționate:
În primul rând achiziționați un produs de calitate care va satisface pe deplin nevoile dumneavoastră la costuri reduse.

Produsele recondiționate (refurbished) nu sunt identice cu cele la mâna a doua (second-hand). Produsele recondiționate sunt testate, curățate și readuse la parametrii de funcționare și aspect originali. Pentru aceste produse acordăm de la 1 până la 3 ani garanție.
Service-ul nostru cu experiență de peste 20 de ani în domeniu va sta la dispoziție și după expirarea termenului de garanție.


Firma Multiplan Electronics a luat ființă în noiembrie 1994. Principiile de funcționare ale firmei au rămas neschimbate de la începuturi: calitate, prețuri accesibile, service prompt. Azi Multiplan Electronics este unul dintre cei mai importanți distribuitori de tehnică de calcul din România.

Din 1999 firma a început distribuția de tehnică de calcul recondiționată. Datorită unei politici de prețuri agresive combinate cu o calitate fără compromisuri, numele de Multiplan Electronics a devenit un nume de referință pe piața tehnicii de calcul refurbished.

În anul 2004 firma a fost certificată ISO 9001 iar în 2005 am obținut certificarea ISO 14001. 


Activitatea principală a firmei se desfășoară într-un spațiu modern pe o suprafată de 1300mp dotat cu mijloacele cele mai moderne, cu un personal bine calificat cu experiență vastă în domeniu.

Ce deosebește produsele oferite de Multiplan Electronics de produsele oferite de alte firme prezente pe această piață ?
În primul rând calitatea producției: toate produsele sunt testate, curățate și ambalate conform unor criterii foarte severe, urmărind proceduri documentate, compatibile ISO 9001. Produsul rezultat funcționează și arată impecabil.

Multiplan Electronics este singura firmă din România care livrează tehnică de calcul recondiționată și menține un sistem de management al calității certificat conform standardului ISO 9001:2000.


În al doilea rând calitatea distribuției: mașinile firmei realizează, gratuit, săptămânal distribuția echipamentelor pe toată suprafața țării.

În al treilea rând calitatea service-ului: echipamentele ce necesită intervenții în perioada de garanție sau postgaranție sunt reparate sau schimbate prompt.


Protecția mediului:
Activitatea firmei se desfășoară în așa manieră, încât , firma nu produce nici un fel de reziduuri care să afecteze mediul înconjurător. Acest fapt este confirmat și de certificarea ISO 14001.

Din septembrie 2005 Multiplan Electronics este distribuitorul unic al surselor neîntreruptibile marca EFFEKTA (made in Germany) pe teritoriul României.

Nr. notificare ANSPDCP: 31418 (www.dataprotection.ro)


SC Multiplan Electronics SRL 
CUI:RO6380103
Nr. înmatriculare: J26-1039-1994
Capital social: 350.000RON
Adresa: Str. Mureșului Nr. 17
Localitate: Târgu Mureș
Cod poștal: 540252
Judet: Mureș
Telefon: 0265-250.575
Fax: 0265-250.700
E-mail: sales@pchouse.ro

SHOWROOM PCHOUSE
Târgu Mureș, str. Aurel Filimon nr. 6
Tel. 0265-250.575
Orar
Luni-Vineri: 9-18
Sâmbătă: 9-13

PCHOUSE - calculatoare reconditionate